Deze bewoners gaan verhuizen naar een nieuw appartementen complex dat momenteel nog gebouwd wordt in Zuidhorn. Ik mocht hun helpen met de gehele benedenverdieping ontwerpen. Het ging om de woonkamer, keuken, hal en slaapkamer. 

De wens was een moderne / hotel chique interieur met een warme en gezellige uitstraling. Slide door de foto's heen om het 3D ontwerp te bekijken. Doormiddel van dit ontwerp hebben de Rene en Annette alvast een duidelijk beeld van hoe de woning eruit komt te zien!


Rene & Annette

Appartement in zuidhorn

Voor dit project mocht ik mee denken voor het complete interieur van de woonkamer en keuken. De bewoners gingen de woning uitbreiden met een uitbouw en wilden graag een interieur waar ze écht blij van werden. Doormiddel van een moodboard, plattegrond, kleur- en materialen plan, verlichtingsplan, 3D ontwerp en shopping list konden ze zelf aan de slag. 

Een warm, gezellig en speels interieur, maar door de eenheid ook rustig.  Slide door de foto's om het resultaat en 3D ontwerp te bekijken.

Kevin & Jolijn

Uitbouw in Beijum

De benedenverdieping van de jaren 30 woning van Dennis en Esmee had  al een metamorfose  gehad en was helemaal aangepast naar hun stijl. Maar nu was de bovenverdieping aan de beurt. Er stond een uitbouw op de planning en ik mocht daarbij adviseren over de stijl in indeling van de  master bedroom, kleedkamer, badkamer en logeerkamer. Toen toen ik een paar maanden later voor een tweede gesprek lang kwam, hadden Dennis en Esmee het mooie nieuws dat ze in verwachting waren van een tweeling! De logeerkamer werd daarom een kinderkamer. 

De verbouwing is momenteel nog in uitvoering en zodra het af ik zal ik het resultaat delen. Slide alvast door de foto's om het 3D ontwerp te bekijken!

Dennis & Esmee

Bovenverdieping in Smilde

Ik mocht de bewoners helpen d.m.v. een pakket op maat. Ik ging aan de slag met het maken van een moodboard, verschillende herindelingen en een kleur- en materialen plan. 

Tijdens het kennismakingsgesprek lieten Erik en Evita weten dat ze gek waren op de waddeneilanden en deze dan ook vaak bezochten. Hier heb ik mijn kleurenpalet op gebaseerd om het 'vakantie' gevoel naar huis te halen. 


Erik & Evita

Eengezinswoning in zuidlaren

De woning van Kim werd vanwege de aardbeving schade gesloopt en daarom kwam zei te wonen in een nieuwe woning. Alle wanden waren nog wit en de 'houtlook' keuken was niet haar smaak.. 

Ik kwam bij Kim langs voor een kleuradvies. Kim hield van rustige/neutrale kleuren, maar het moest wel warmte en gezelligheid uitstralen. Ook de keuken wou zij graag zelf graan wrappen. 

Ik koos voor een rustige basis met lichte beige kleuren, die ze kon aankleden met groene, bruine en zwarte accenten d.m.v. meubelen en accessoires. 

Kim

Kleuradvies in Loppersum

Bij een kleuradvies kom ik langs voor een kennismaking waarin we al jullie wensen en eisen bespreken. Ik bekijk de woning en maak foto's. Vervolgens maak ik een moodboard waarop de stijl en sfeer te zien is die we kunnen toepassen op jullie woning.  Ook maak ik een kleurenplan met daarbij schriftelijk uitleg over de kleuren , wanden en ideeën. 

Voor Sander en Lydia heb ik voor een ton sur ton kleuren pallet gekozen,  dit houdt in dat je meerdere tinten van één kleurenpalet samen combineert. Door dat je donkere en lichte kleuren met elkaar samenvoegt én een lambrisering creëer je een speels en knus interieur.

Sander & Lydia

Kleuradvies in Loppersum

Ik mocht hier adviseren over de woonkamer en keuken. Doormiddel van het 3D ontwerp was het voor de bewoners makkelijk om het vernieuwde interieur visueel voor hun te zien en door te kiezen voor de juiste combinatie van kleuren en materialen hebben we een mooi totaalplan neergezet. Na het advies ben ik met de bewoners mee geweest om te shoppen voor bepaalde meubelen, zoals de verlichting, de bank en de boomstam salontafel. Er leuk om zo van A tot Z te mogen adviseren!

Henk & Nanny

Complete interieuradvies in Loppersum

Menno en Emmy vroegen mij om hulp bij een nieuwe woonkamer en keuken. De wanden werden opnieuw geverfd en behangen, er werd een nieuwe vloer gelegd en de meubelen werden vervangen. Ze wisten was voor stijl ze wouden, maar hoe ze eenheid moesten creëeren en wat de juiste indeling zou zijn, daar kwamen ze niet helemaal uit.  Dat is waarmee ik hun ging helpen!

Het advies moest veel kleur bevatten en het liefst zagen Menno en Emmy ergens een leuk behangetje terug komen. Uit mijn comfort zone, maar erg leuk om hierin te mogen adviseren!

Menno & Emmy

Compleet pakket in loppersum

Voor deze woning mocht ik meedenken over de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Wouter en Hilde gingen groots verbouwen d.m.v. een uitbouw. De wens was een moderne  woning met neutrale kleuren.

De verbouwing is op dit moment nog in volle gang, maar op de foto's hiernaast kan je het resultaat van het 3D ontwerp alvast zien. 

Wouter & Hilde

Verbouwing in Westeremden

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Staat jouw project hier binnenkort ook tussen?

KVK: 80523994
BTW ID: NL003451545B30

Back to
top

Helpt jou met het creëeren van een interieur waar je écht blij van wordt, waar je achter staat en wat helemaal bij jou past!

Re.stijl interieuradvies

Menu