Ja, dit heb ik!

Moeite met eenheid creëren ?

Lang genoeg op veilig gespeeld? 

Niet dezelfde stijl als je partner en lukt het maar niet om de stijlen samen te voegen?

Een versterking, verhuizing of verbouwing op de planning staan?

Heb jij...

Aanbod

Dit wil ik!

 • Kennismaking
 • Moodboard
 • Advies bij jou thuis (+- 2 uur)
 • Digitale documenten met de besproken punten

Wat is inclusief?

1 - 3 weken

Investering v.a. €349-,*

In grote lijnen klopt het allemaal, maar toch is het het net niet.... Waar ligt dat nou aan? 

Tijdens een interieuradvies aan huis kom ik bij je langs om antwoord te geven op je interieur vragen en om knopen door te hakken, zodat jij weer blij wordt van je interieur!

1 | Interieuradvies aan huis

OM IN EEN KORTe tijd HANDVATEN TE KRIJGEN WAAR JE ZELF MEE AAN DE SLAG KAN

* Prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte. Overige ruimte's in overleg
* Prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer buiten Loppersum. 

Dit wil ik!

 • Kennismaking
 • Moodboard
 • Indeling advies
 • Tussenpresentatie
 • Kleur- en materiaalplan

Wat is inclusief?

4 - 8 weken

Investering v.a. €1495-,*

Gaan jullie verhuizen of verbouwen en wil je het nu in één keer goed aanpakken? In deze fase kom je voor veel keuze's te staan, maar hoe zorg je nou dat het dan ook nog een geheel gaat vormen... Ik help je hier graag bij!

We beginnen altijd met een kennismaking, want een persoonlijke klik is erg belangrijk binnen dit proces. Wanneer ik jullie wensen duidelijk op een rijtje heb, ga ik voor jullie aan de slag. Ik ontwerp een interieur plan van A tot Z en daarbij hou ik regelmatig contact en kom ik tussendoor langs voor een overleg moment, zo weet ik zeker dat we op één lijn liggen en dat ik jullie ga voorzien van een advies waar jullie blij van worden. 

Uiteindelijk ontvang je bij de presentatie een uitgebreid document waarin alles tot in detail is uitgewerkt, zodat je het gemakkelijk en op zijn tijd kan uitvoeren. Mocht je het prettig vinden dat ik na de uitvoering ook de styling uit handen neem dan is deze optie ook zeker mogelijk. Ik zal accessoires voor jullie verzamelen om daar mee de laatste puntjes op de i te zetten, zodat het interieur dan ook écht af is! 

2 | compleet interieuradvies

OM HET MAXIMALE UIT JE INTERIEUR TE HALEN

* Prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte. Overige ruimte's in overleg
* Prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer buiten Loppersum. 

 • Verlichtingsplan
 • 3D ontwerp + video
 • Shoplist
 • Eind presentatie op locatie

Dit wil ik!

 • Kennismaking
 • Moodboard
 • Kleur-en materiaalplan
 • (Digitale)uitgewerkte documenten

Wat is inclusief?

1 - 3 weken

Investering v.a. €299-,*

Vind je het spannend om bepaalde keuze's te maken en heb je geen idee welke kleuren mooi bij het interieur en bij elkaar passen? Tijdens een kleuradvies help ik je om knopen door te hakken en zorg ik ervoor dat er eenheid zal ontstaan tussen de desbetreffende ruimtes. 

3 | Kleuradvies

OMDAT ALLES WIT OOK ZO SAAI IS

* Prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte. Overige ruimte's in overleg
* Prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer buiten Loppersum. 

DIT WIL IK!

5. Advies op maat

DIT WIL IK!

De basis van je interieur staat, maar toch is het nog niet helemaal geheel. De styling is erg belangrijk, want hiermee creëer je de sfeer. 

Ik verzamel voor jullie accessoires en kom bij jullie langs om alles neer te zetten en te bekijken welke accessoires het mooiste matchen in het interieur. Jullie bepalen zelf welke accessoires jullie willen aanschaffen en hiervoor ontvangen jullie een factuur. Je zal nu zien dat het een geheel zal vormen en dat het nu écht af is!

4. Afstyling

Extra opties

Wat is inclusief?

 • Kennismaking
 • Ophalen van klein meubelen & accessoires
 • Afstyling op locatie
 • Eventueel productlijst ter aanvulling

Investering v.a. € 149,95-,*

* Prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte. Overige ruimte's in overleg
* Prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reiskosten van €0,29 per kilometer buiten Loppersum. 

Staat jouw advies er niet helemaal tussen? Wil je meer dan een advies aan huis, maar is een compleet interieuradvies wel weer heel uitgebreid? Neem dan contact op, want ik kom graag langs voor een kennismaking om vervolgens een passend advies op te stellen. 

Op aanvraag

Werkwijze

(Bij een compleet interieuradvies)

02. Voorstel

Een fijne samenwerking begint natuurlijk met een persoonlijke klik! Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. We bespreken jullie woonwensen, plannen en uitdagingen. Ik bekijk de ruimte(s) en maak foto's. Mocht je in het bezit zijn van een plattegrond, dan ontvang ik daar graag een kopie van. Ook leg jullie mijn werkwijze uit en laat een eerder ontworpen interieuradvies zien, zo krijg jij direct een heel duidelijk beeld van wat je kan verwachten! 

01. Kennis maken

03. Stijl, sfeer & indeling

 Ik begin altijd met het bepalen van de stijl waar we naar toe gaan werken, dit doe ik aan de hand van een bijpassend moodboard om de eerste ideeën en kleuren te visualiseren. Ook ga ik op zoek naar verschillende passende indelingen, doordacht, functioneel en met de juiste eenheid tussen de verschillende ruimte's. Deze ontwerpvoorstellen bespreken we in een tussenpresentatie. Zo weten we zeker dat we op een lijn liggen en dat er een plan wordt ontworpen waar jullie blij van worden.

Na de kennismaking zitten jullie nog helemaal nergens aan vast. Aan de hand van jullie wensen & eisen stel ik een offerte op, die ik jullie z.s.m. zal toesturen per mail. Wanneer jullie daar mee akkoord zijn gaan, hebben jullie een plekje in mijn agenda gereserveerd en zal ik voor jullie aan de slag gaan! 

Zodra de perfecte indeling gekozen is en de moodboard goedgekeurd, ga ik verder met het ontwerp voor je uitwerken en vertalen naar een 3D ontwerp. Ik maak een 3D ontwerp zo gedetailleerd mogelijk, zodat je gemakkelijk en snel kan zien hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien! Naast afbeeldingen zal je ook een video ontvangen waarmee je als het ware door het vernieuwde interieur loopt. Het interieuradvies bevat natuurlijk ook een uitgebreid kleur- en materialen plan, verlichtingsplan en een productlijst. 

04. Gedetaileerd ontwerp

Ik kom bij jullie thuis om het interieuradvies voor jullie te presenteren. Samen doorlopen we het mapje die ik voor jullie gemaakt heb en neem jullie mee in mijn beslissingen en ideeën. Waar mogelijk neem ik kleur- en materiaal stalen mee, zodat je ze ook in het echt kan zien en voelen. Na het advies ontvangen jullie uiteraard de documenten en mag je de stalen houden, waar mogelijk!

05. Eindpresentatie

Ik heb het ontwerp zo compleet mogelijk voor jullie gemaakt, zodat het allemaal gemakkelijk zelf uit te voeren is. Maar zijn er nog vragen? Stel ze gerust! Het is mogelijk dat ik nadien met jullie mee ga om te shoppen om ter plekke te kunnen ondersteunen. De finishing touch zit hem in het afstylen. Kom je hier niet helemaal uit? Ik doe het graag voor je!

06. Finishing touch

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


LET'S WORK TOGETHER!

KVK: 80523994
BTW ID: NL003451545B30

Back to
top

Helpt jou met het creëeren van een interieur waar je écht blij van wordt, waar je achter staat en wat helemaal bij jou past!

Re.stijl interieuradvies

Menu