Leer me kennen

Als rustige, maar gepassioneerde creatieveling, zorg ik ervoor dat jij blij wordt van jouw interieur

Hi, ik ben Renee!

Een interieur liefhebber werd ik toen ik de Pinterest app op mijn mobiel installeerde en eindeloos door de mooie interieur plaatjes aan het scrollen was. Vanwege deze passie heb ik na de vmbo opleiding een creatieve studie gedaan, waarna ik gediplomeerd interieurontwerper ben geworden. 

Een eigen onderneming is iets wat mij erg leuk leek, maar nog niet meteen durfde. Na het volgen van nog wat extra cursussen besefte ik mij dat ik niets te verliezen had en startte ik in 2020 met Re.stijl interieuradvies. Het leukste aan mijn werk vind ik dat het niet als werken voelt, maar als een uitgelopen hobby. 
"Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met alles wat creatief is"

Als ik mezelf zou moeten omschrijven in 3 woorden, dan zou dat spontaan, eerlijk en een tikkeltje  eigenwijs. Ik vind het heel belangrijk om naast een mooi resultaat ook een fijne samenwerking met je aan te gaan. Het moet goed en vertrouwd voelen, want het gaat tenslotte om jouw huis!

Ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Loppersum. In mijn vrije tijd ben nog steeds graag bezig met creative dingen en ben ik gek op winkelen, spelletjes spelen en gezelligheid. 

Mijzelf omschrijven in 3 woorden...

Of het nu gaat om een compleet pakket, kleuradvies of advies op maat, mijn doel is om samen een interieur te ontwerpen waar jij gelukkig van wordt en wat helemaal bij jou past...

Mijn missie

WAT MIJ EN MIJN
CREATIEF PROCES inspireert

Neem contact op

Het lijkt mij leuk om met je in contact te komen zodat ik ook jou beter leer kennen! Heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Wanneer leer ik jou kennen?

KVK: 80523994
BTW ID: NL003451545B30

Back to
top

Helpt jou met het creëeren van een interieur waar je écht blij van wordt, waar je achter staat en wat helemaal bij jou past!

Re.stijl interieuradvies

Menu